12


Au venit si primele amenzi primite de catre soferii parteneri Uber pentru transport ilegal de persoane contra cost.

Amenzile pot fi intre 1000-5000 lei + retinerea placutelor de inmatriculare pentru 6 luni.

Uber in numeroasele sedinte cu soferii, i-a asigurat pe acestia ca serviciul este legal si ca orice problema ar avea, ei o vor rezolva cu autoritatile(prin reprezentarea la un eventual proces si alte minciuni asemanatoare).

Desigur, legea ii contrazice iar soferii sunt amendati si lasati fara masini.

Cei care vor sa devina sclavii Uber, ar trebui sa se gandeasca de 2 ori dupa ce vor vedea procesele verbale de mai jos.

Politia Romana a avertizat (iar noi am postat pe aceasta pagina) despre riscurile pe care soferii Uber si le asuma atunci cand practia taximetria pirat sub umbrela Uber.

Ce altceva este Uber decat transport de persoane fara licenta?! Ride-sharing? Acest termen este o gaselnita(o minciuna) si nimic altceva. In realitate, soferii Uber se duc la comenzi exact cum se duce orice taxi la client.

Next
This is the most recent post.
Previous
Postare mai veche

Trimiteți un comentariu

l-a rupt cu 1000 lei sper ca UBer ii plateste amenda..

Sper ca ai luat acordul celui care a luat amenda când i-ai publicat datele personale.

La ultima sedinta de la Uber,ni s-a spus ca ei lucreaza cu autoritatile si nu este nicio problema.Ca nu exista o lege care sa interzica aplicatiile de tip Uber si ca putem mergem fara griji.
Uite acum ce a patit colegul. A ramas fara masina. Nu se mai poate duce nici la Mega.
Ce mincinosi astia de la Uber ! Ma duc azi la ei sa ii intreb ce facem daca ramanem fara masina.

o veti lua in mana toti soferii uber :)))

Deja era greu cu incasarile.Daca au inceput si amenzile sa curga si mai ales cu nr. retinute,ma voi retrage.

Uber e ilegal in Romania.Soferii ar trebui sa stie la ce se expun cand fac taximetrie pirat.

soferii sunt ilegali.uber doar profita de ei.

au prins cativa dar nu se face valva. :)

oare merita sa risti o amenda considerabila si retinerea talonlui si placutelor de inmatriculare pentru cativa zeci de lei facuti pe zi?Cititi tot ce s-a scris aici inainte sa va apucati de "uber-eala".Va spune un fost fraier care a practicat si din fericire nu am avut contact cu politia,dar chiar si daca era perfect legal nu merita sub nici o forma.Este o mare bataie de joc,credeti-ma pe cuvant!

Nu te vor crede multi pana nu si-o incearca. Uber este ca Provident. Practic iti imprumuta bani. Ai bani saptamanal dar la un moment dat vine si scadenta. Asta inseamna piese de schimb = bani multi.
Uzura masinii se aduna si in cateva ani trebuie sa o schimbi. Faceti-va bine calculele !

Pai uite o socoteala din 100 RON dai 25% +tva = 300. Deci 100 -30 =700 - 300 combustibil =400 - 10 uzura mașini =300 - contabil - 16% impozit la stat = aproape zero . Câștiga uber . Si mai suporți si figurile clienților ca ăștia sunt o categorie aparte

eu cred ca in spatele comenturilor astea sunt doar niste taximetristi frustrati ca fac altii bani si le fura lor painea, lucru care este perfect adevarat numai ca acei oameni care ofera serviici la uber sunt mult mai corecti, CIVILIZATI(80% din taximetristi sunt ciori analfabete), masini mai bune(s-a saturat lumea de logan-urile alea cazute). in plus la uber nu te intreaba nimeni pana unde mergi si nu iti zice "scorul"pana la destinatie din burta. dc evita lumea taxiurile??? ca sunt oameni care isi iau bataie de la taximetristi ca ii deranjeaza sau vreun scuipat... de blackcab dc nu se comenteaza nimik doar uber strica piata la taximetristi?? nu mai pozati in oameni cinstiti si sarmani ca efectiv nu sunteti niste oameni "buni"!!! P.S. doresc sa imi cer scuze in prealabil pt cei care sunt taximetristi corecti(daca sunt).

Comentariile voastre sunt binevenite!